Despre noi

Cine suntem?

Biserica Adventistă de Ziua a Şaptea este o biserică creştină, evanghelică, protestantă, care mărturiseşte pe Isus Hristos ca Domn şi Mântuitor.
Denumirea Biserica Creştină Adventistă de Ziua a Şaptea se referă la două aspecte majore ale credinţei lui Isus, fundamentate pe adevărul biblic al Scripturei: credinţa în revenirea iminentă a Domnului Isus Hristos şi respectarea zilei de Sabat ca memorial al creaţiunii şi semn al răscumpărării.

Biserica Creștină Adventistă de Ziua a Șaptea este o familie ce are o formă de conducere preponderent reprezentativă, aleasă în mod liber. Forma de conducere reprezentativă a Bisericii recunoaşte că autoritatea aparţine credincioşilor Bisericii, iar responsabilitatea executivă pentru administrarea Bisericii este delegată unor organisme reprezentative și unor slujbaşi reprezentativi.

Misiunea noastră

Misiunea Bisericii Adventiste de Ziua a Saptea este aceea de a proclama tuturor oamenilor evanghelia vesnica, in contextul soliilor celor trei ingeri din Apocalipsa 14:6-12, conducandu-i sa Il accepte pe Isus ca Mantuitor personal si sa se uneasca cu biserica Lui, sprijinindu-i in a se pregati pentru apropiata Sa revenire.

Noi realizam aceasta misiune sub indrumarea Duhului Sfant prin:
Predicare: Acceptand misiunea lui Hristos (Matei 28:18-20), transmitem lumii mesajul unui Dumnezeu iubitor, descoperit pe deplin prin lucrarea si moartea ispasitoare a Fiului Sau. Recunoscand Biblia ca fiind Descoperirea voii lui Dumnezeu, ii prezentam mesajul intreg, inclusiv cea de-a doua venire a lui Hristos si valabilitatea autoritatii Legii celor zece porunci
Invatare: Fiind constienti ca dezvoltarea mintii si a caracterului este esentiala in planul lui Dumnezeu privind rascumpararea omului, noi promovam dezvoltarea unei intelegeri mature a lui Dumnezeu si a relatiei cu El, a Cuvantului Sau si a Universului creat.
Vindecare: Afirmand accentul Bibliei asupra starii de bine a intregii persoane, facem din pastrarea sanatatii si vindecarea celor bolnavi o prioritate, iar prin slujirea celor saraci si apasati, cooperam cu Creatorul in lucrarea de restaurare

Biserica Adventistă de Ziua a Şaptea este recunoscută pentru spiritul ei de frăţietate, considerând membrii ei o familie.

Printre cei care susţin încrederea în Dumnezeul cel viu şi Biblic şi care îşi declară apartenenţa la Biserica Adventistă se numără oameni din toate domeniile de activitate fie că este vorba de oameni de de ştiinţă, de cultură, sport sau arte și nu numai.

Vrei să afli mai multe despre noi?

Live